Overzee

In de loop der jaren heeft Fertiplant zich een prominente plaats weten te veroveren en is marktleider in veel landen, met name in het Midden- en Verre Oosten, in het Caraïbisch gebied en op de Franse overzeese gebieden, de VS, Mexico, Canada, etc. Kortom: Fertiplant heeft zich ontwikkeld tot een ‘global player’.

In de loop der jaren heeft Fertiplant zich een prominente plaats weten te veroveren en is marktleider in veel landen, met name in het Midden- en Verre Oosten, in het Caraïbisch gebied en op de Franse overzeese gebieden, de VS, Mexico, Canada, etc.  Kortom: Fertiplant heeft zich ontwikkeld tot een ‘global player’.

Fertiplant geniet een goede reputatie op het gebied van:

  • Verpakking van orders voor overzeese bestemmingen waarvoor speciale eisen van toepassing zijn.
  • Het correct opmaken van de exportdocumenten – die van land tot land verschillen – voorkomen dat de inklaring onnodige vertraging oploopt.
  • Kwaliteit en een uitgebreid assortiment
  • Optimale service gedurende  7 dagen per week
  • Meedenken met de klanten om zodoende een optimale relatie te realiseren

Bij alle luchtvaartmaatschappijen staat Fertiplant geregistreerd als zogenaamde ’bekende afzender’. Deze registratie is onontbeerlijk voor een vlotte en probleemloze douaneafhandeling. Voorts versturen wij onze orders alleen via gerenommeerde agenten en luchtvaartmaatschappijen. Gezien het aanzienlijke volume dat wij jaarlijks aanleveren kunnen wij aantrekkelijke vrachttarieven bedingen.

Wij zijn dan ook de mening toegedaan dat u bij Fertiplant ook voor overzeese bestemmingen aan het goede adres bent.

Mocht u interesse hebben dan zouden wij het zeer op prijs stellen dit van u te vernemen zodat wij contact met u kunnen opnemen.